д-р Калин Василев

лекар по дентална медицина

- с повече бюджетни предложения;

- с още по-дългосрочна гаранция на услугите;

- с повече грижа за Вашето здраве и това на хората, които обичате.

 

за повече информация

Фамилният дентален план е създаден специално за Вашето семейство, при това съвсем независимо от броя на членовете му. Фундаментален принцип на моята практика е пациентите да бъдат добре информирани и да получават цялостна, съвременна и висококачествена зъболекарска грижа. Съвсем отговорно искам да Ви уверя, че мога да реша денталните Ви проблеми по най-бързият и безболезнен начин, а в рамките на специалния ми план за стоматологично обслужване - и при много изгодни ценови условия.

 

Семеен дентален план включва:

 

1. Два профилактични прегледа и две почиствания на зъбен камък и плака, плюс полиране на зъбите за всички членове на семейството над 18-годишна възраст. За всички пациенти под 18 години, профилактичните прегледи в рамките на денталния план са четири. Обслужването за тях включва и обучение към приучаване на различни оралнохигенинни навици - миене на зъби, разговор и мотивация на малките за спазване правилата на хигиена.

 

2. Като част от стоматологичното обслужване ще получите безплатен план за лечение на дентални проблеми (ако има такива), персонален финансов план, разчитане на рентгенови снимки и цялостно планиране на заболяванията в устната кухина (ако има такива).

 

3. В цената на отделните манипулации се калкулира допълнителна отстъпка до 30%.

 

4. Гаранция от една година за всички манипулации и конструкции и две години при удължаване валидността на денталния план.

 

5. В рамките на денталния план, най-малките ми пациенти ще получат специална грижа - силанизиране на новопробилите постоянни кътници при преференциални ценови условия и следене за поява на ортодонтски деферомации, като леките ще бъдат лекувани своевременно с подвижни апарати, а по-сериозните - с планова консултация при квалифициран специалист.

 

6. При спешен стоматологичен проблем, в извънработно време, e възможно да се уговори допълнителен преглед, без допълнителна такса за извънредно посещение.

 

shade

Информационен бюлетин

Противопоказания за имплантиране

Има няколко абсолютни противопоказания за имплантиране в стоматологията. Съществуват обаче системни, поведенчески и анат...

Усложнения при имплантиране

Зъбните импланти не са податливи на зъбния кариес, но те могат да развият състояние, наречено периимплантитис. То предст...

Импланти заместват липсващи зъби

Съществуват различни методи за поставяне на зъбни импланти, след изваждане на зъби - имедиантно, закъсняло, късно имплан...

всички публикации по темата
shade