д-р Калин Василев

лекар по дентална медицина

Запазете час при д-р Калин Василев

Запазете час

Адрес за контакт с д-р Калин Василев - стоматолог

гр. София

Люлин 8

ул. Ген. Казимир Ернрот 56

(Офис сграда - 2 Етаж "Дентална Клиника")

Телефони за контакт с д-р Калин Василев - стоматолог

02 / 444 4300 

088 6 599 273

088 9 221 489

Е-mail за контакт с д-р Калин Василев - стоматолог

info@vasilev-dent.com

Работно време на стоматолог д-р Калин Василев

Контакти с доктор Калин Василев

 

 

shade